Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přetížit nejvíc síť

Od: poradtecz odpovědí: 10 změna:

lidi poraďte ségra si tu pořád pouští písničky nahlas a mě to se*e a chci jí přeťížit net tak aby se jí to načítalo na yt pomalu poradí někdo nějaký program nebo tak?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pozoruju už nějakou dobu, že lidé ztrácejí schopnost spolu komunikovat přímo, ale že to zasáhlo i sourozence, to je už docela síla.

Vy asi nemáte dvě a více dětí, že? To byste se divil, jak po sobě někdy dokáží jet!

hop®
hodnocení

1x
Asi by bylo nejlepsi se segrou nejak rozumne domluvit, ale chapu, ze nekdy to nejde.
Nepises, jak je segra pripojena, pokud treba pres wifi, tak tam lze vetsinou v nastaveni omezit rychlost dat.
Pretizenim site bys omezil i svuj pristup na net...
doplněno 08.03.14 15:56:

Pak by ses musel nějak dostat do nastavení wifky a omezit ségře rychlost podle adresy jejího počítače...

poradtecz
hodnocení

s ní se rozumně nedomluvím, a ano je připojená na wi-finu.

justanswer
hodnocení

0x

torrenty nebo ddos attack.. ten sit zastavi uplne

Prdlajs torrenty. Na kabel sekyrka, na wifinu urvat anténu.

olinlitom

...Ernie co rozbít rovnou Wi-finu kladivem?...

hodnocení

0x

Tak vypni wifinu a je to. Jinak bys musel přetížit komunikaci k ní, popřípadě omezit rychlost na ip ;) Ale není snažší domluva?

hodnocení

0x

jednodůchý - omotej důkladně anténu wifiny alobalem... to sníží signál na minimum nebo nepůjde vůbec... já si takhle jednou omezoval dosah -> došáhlo mi to totiž až do školy a jídelny...

doplněno 08.03.14 20:10:

čím důkladněji omotáš tím větší efekt (slabší signál)

kangaroo*
hodnocení

0x

Na routeru zakaž u IP adresy (MAC adresy) sestry určité internet služby/port/traffic/web adresy :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]