Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva do tiskarny

Od: radeko777* odpovědí: 11 změna:
Kupuji do inkoustove tiskarny napln Hp 21,ale je to docela drahe.Nemate zkusenost to nahradit neoriginalni naplni?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

inkmarket.cz/...

doplněno 09.04.14 18:47:

Plnit sami, to znamená koupit refill kit. Kdybys četl, tak bys věděl, co sada obsahuje kromě barev: 4x injekce, 4x stříkačka, 1x pár rukavic. Návod CZ

honzmalatny*
hodnocení

0x

Dobrý den,někteří tiskové kazety doplňují přes injekční stříkačku..

deda*
hodnocení

0x

Mrkněte na Aukro, je tam velká nabídka nových sad.

hodnocení

0x

Nedavno jsem zacal pouzivat tisknulevne.cz a zatim jsem spokojenej.

hodnocení

0x

tak,tak. nekupujte žádné renovace nebo náhražky vydrží opravdu chvíli raději origoš a plnit sám stříkačkou-vlastní zkušenost

doplněno 09.04.14 20:23:

No já mám zase z renomovaných pouze špatné zkušenosti. Tiskárnu mám Hp 3180 už 5 rokem První orig. kazety vydržely asi 4 roky pak jsem koupil renovace a sloužily asi 3 měsíce (ani nedošli barvy)tak jsem koupil origináli a doufám že mám zas na chvíli pokoj Jinak barvy jsem koupil na aukru od každé 2dcl i z adaptérem asi za 400kč a barevné mám do dneška a jednou jsem dokoupil akorát černou.Ale jestli vaše renomovaná stojí 40kč tak se to možná nevyplatí do mojí stojí +-200 návod na plnění je i tady

radeko777*
hodnocení

Jak plnit sam?To jako nekde koupit barvu a strikat to do kazety?
stirecek*
Vykašli se na plnění, nic na tom neusetris. Na aukru koupíš z a nějakých 37 kc kus a je tam třikrát tolik co v originálu. Máš to i s čipem. Pokud chceš plnit doma, víš jak dlouho ti vydrží 100 ml? Na to ti nebude stačit ta tiskárna, protože po dvou letech odejde. A pro domácí plnění si ještě musíš pořídit resetovač, cca 500kc. Za to máš nejmíň 14 naplní.

joudic*
hodnocení

0x

ja mam nekolikatou varku neoriginalnich, jsem naprosto spokojeny a maji temer dvojnasobny obsah barvy nez origo, takze origo naplne? ne diky, uz nechci

troja*
hodnocení

0x

Pouze z vlastní zkušenosti: Starší typy kazet pro HP 1500 lze doplňovat skoro i 10-15x ... novější typy, konkrétně HP655, zde je nutno sledovat při nákupu datum použitelnosti na zadní straně obalu. Až do vyznačené doby, která je shodná s čipem, lze kazetu bezproblémově plnit. Tiskárna HP 5525 přes počítač hlásí, že byly vloženy dříve použité kazety. Osobně si nechávám kazety plnit odborníkem pro renovaci ... inkousty jsou čerstvé, není třeba čistit jehly ani uklízet. Nedostatkem je, že po druhém, někdy po třetím plnění, neumí tiskárna ani PC přečíst množství odhadovaného inkoustu. Kazety si nechávám plnit ve velmi malém časovém předstihu.

hodnocení

0x

používám toto:

Originál HP 21XL Cartridge černá velká C9351CE (HP č. 21XL), 579,- , pokud máte, není třeba

Plnící sada InkTec HPI-0005D černá pro HP č.21,HP č.27 a HP č.56, 2x20ml, 249,-

Inkoust 100 ml pro tiskárny HP černý - ekonomické balení 149,-, takže jedno 12ml naplnění cca 13,-Kč

nebo

Inkoust 500 ml pro tiskárny HP černý - ekonomické balení 350,-, plnění za 40x 9,- ; ještě dotaz - typ tiskárny? některé totiž po čase neberou prošlou cartridge, dá se ale lehce vyřešit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]