Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už nevím co mám ještě vyzkoušet. PC DELL se 6-ti USB porty. Koupil jsem USB HUB, dokonce 3 různé, se 4-mi USB výstupy. At kterýkoliv USB HUB strčím do libovolného portu USB, tak mi napíše, že byl nalezen nový hardware, po chvilce, že harware je nainstalovaný a připraven k použití. Když do USB HUBu vrazím flash dsik, tak mi OS napíše, že Toto zařízení může pracovat rychleji. Pokud do stejného portu dám flash-ku bez toho USB HUBu, tak vše funguje jak má. Zkoušel jsem to i na jiném PC a NB. Různé značky. Jediný společný rys je, že jsou všude nainstalovaný Windows XP. Nezdá se mi, že bych měl takovou smůlu a koupil 4x vadný výrobek, od 4 různých prodejců. Napadá vás něco? Díky.
"Toto zařízení může pracovat rychleji." To je běžná hláška, pokud se připojí zařízení novějšího typu ke staršímu typu. Např. při připojení flešky USB 2.0 k portu USB 1.0. To se týká i zařízení USB 3.0. Přes toto upozornění však zařízení fungují, ale nepodávají výkon, který by mohlo novější zařízení optimálně poskytnout.
Princip znám, to není třeba připomínat. 100% ně mám flash disk i četečku karet USB 2.0. Přenosová rychlost čtení 8Mb/s a zápis cca 12Mb/s. Pokud ji zastrčím přímo do USB portu na počítači. Ale v okamžiku když to zapojím přes ten HUB, tak se ozve ta hláška. pokud by to bylo u jednoho HUBu, tak si řeknu, že je vadný. Ale když mi to udělá u každého(konkrétně 5), tak hledám chybu už někde jinde.
Asi jsem to blbě napsal, omlouvám se má být MegaByte ne MegaBit. Jinak pokud to připojím přes ten HUB, tak je to asi 600 Kbytů/s.
Nějak se to dole přeformátovalo, pardon. USB HUB je připojen svým kabelem, není to externí napájení.
Zkouším níže uvedené 2 kusy, výrobce netuším, nejspíš China.
CPUIntel Celeron 352Jader 1Vláken 1Název Intel Celeron 352Kódové označení Cedar MillPatice Socket 775 LGATechnologie 65nmSpecifikace Intel Celeron D CPU 3.20GHzRodina FRozšířená rodina FModel 6Rozšířený model 6Stepping 5Revize D0Instrukce MMX, SSE, SSE2, SSE3, Intel 64, NXVirtualizace NepodporovánoHyperthreading NepodporovánoRychlost sběrnice 133,3 MHzVypočtená rychlost sběrnice 533,4 MHzZákladní rychlost jádra 3200 MHzZákladní rychlost sběrnice 133 MHzCacheVelikost L1 data cache 16 KBajtůL1 trace cache 12 KµopsVelikost L2 unifikovaná cache 512 KBajtůJádro 0Základní deskaVýrobce Dell Inc.Model 0CU395 (Microprocessor)Výrobce chipsetu ATIModel chipsetu RS400/RC400/RC410Revize chipsetu 01Výrobce jižní můstku ATIModel jižní můstku SB600Revize jižní můstku 00BIOSVýrobce Dell Inc.Verze 1.1.5Datum 27.3.2007PCI dataSlot PCI-ETyp slotu PCI-EVyužití slotu DostupnéData lanes x16Označení slotu SLOT1Characteristics 3.3V, PMEČíslo slotu 0Slot PCITyp slotu PCIVyužití slotu DostupnéŠířka sběrnice 32 bitOznačení slotu SLOT2Characteristics 5V, 3.3V, PMEČíslo slotu 1Slot PCITyp slotu PCIVyužití slotu DostupnéŠířka sběrnice 32 bitOznačení slotu SLOT3Characteristics 5V, 3.3V, PMEČíslo slotu 2
Ještě základní deska.Základní deskaVýrobce Dell Inc.Model 0CU395 (Microprocessor)Výrobce chipsetu ATIModel chipsetu RS400/RC400/RC410Revize chipsetu 01Výrobce jižní můstku ATIModel jižní můstku SB600Revize jižní můstku 00BIOSVýrobce Dell Inc.Verze 1.1.5Datum 27.3.2007PCI dataSlot PCI-ETyp slotu PCI-EVyužití slotu DostupnéData lanes x16Označení slotu SLOT1Characteristics 3.3V, PMEČíslo slotu 0Slot PCITyp slotu PCIVyužití slotu DostupnéŠířka sběrnice 32 bitOznačení slotu SLOT2Characteristics 5V, 3.3V, PMEČíslo slotu 1Slot PCITyp slotu PCIVyužití slotu DostupnéŠířka sběrnice 32 bitOznačení slotu SLOT3Characteristics 5V, 3.3V, PMEČíslo slotu 2
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.