Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naformátovat flash disc?

Od: remus odpovědí: 4 změna:

Mám flash disc 32 Gb a nějak přestal poslouchat. Data ztratit mi nevadí /jen nějaké filmy/, ale nevím jak to přeformátovat nebo jinak oživit. Když jí strčím do PC, tak se normálně přihlásí, otevřu ji, ale tím to skončí. Ať udělám cokoli, začne se točit kolečko a nedočkám se ničeho. Kousne se to.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud se ti normálně načte v Tento počítač, tak na ni klikni pravým tlačítkem a Formátovat. Pokud to nepůjde, tak je pravděpodobné, že flashka odešla, stává se to celkem často.

doplněno 07.03.14 00:08:

Jako poslední marnou naději bych viděl, zkusit formátovat v Linuxu, ale to asi nemáte možnost. Jak to nejde v něm, tak už je flashka kdesi v křemíkovém nebi.

doplněno 07.03.14 06:52:

A můžu se optat jak?

hodnocení

Tak to je právě to co nejde.

remus
hodnocení

Tak pravda přece jen zvítězila nad chybou! Naformátováno a šlape jak hodinky! Díky

remus
hodnocení

Nechal jsem to točit až se to unavilo a přece jen naskočila tabulka. Pak jsem dal formátovat a vyšlo to. Ale čekal jsem asi tři hodiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]