Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Lze po změně OS W XP na Linux vrátit opět W XP.Změna byla totál.ne souběh.PC byl zakoupen jako repas s OS W XP,Je vylepena známka s kodem.Potom byl XP odinst.a nainst.Linux(Ubuntu).Ale není to ono.Tak by jsem chtěl nainstalovat zpět XP z ISO obrazu.PC je pro manželku.Stále mi leze do mého PC s W7.Už mě lezou na nervy ty její stahované prezentace od kamarádek.S tím Ubuntu se nechce kamarádit.
Samozrejme, ze lze znovu nainstalovat XP. Sezente si nekde instalacni medium s verzi, na kterou mate na stitku kod a nainstalujte to.
Kde sehnat instalační soubor(asi ISO) W k tomuto štítku který je vylepen na PC?
doplněno 06.03.14 17:13:
Jaké XP máte na štítku? Home? Pro? ...
Iso soubor jde nalézt na úložištích, třeba ulozto.cz, stačí stáhnout a vypálit, při instalaci jen zadat kód ze štítku a máte opět ofiko XP...
doplněno 06.03.14 17:21:Zkusil bych třeba tenhle...
Jinak vyhledávat klíče: XP PRO OEM ISO, možná in SP3 ale to pak lze doinstalovat...
Mám stahnutý ISO obraz XP v raru.Jak ho vložím do vypalovacího programu?tak jak je v raru a nebo otevřený(jednotl.soubory)?
Jako soubor s koncovkou .rar? Pokud tak, tak rozbalit a vypalit az to rozbalene (koncovka .iso), nebo ten ISO soubor jen otevirate ve winRARu?
Problémy v tom nehledám,neboť hry se na tom PC nikdy nehrály a hrát nebudou.Horší je to,že to nainstalované Ubuntu je jaksi poločeský a dle servisu s tím nelze nic dělat.A chtít od manželky který je 58 let aby se v tom vyznala je nemyslytelná věc.Jak už sem psal na úvodu budde to PC pro ní.nechci aby mi lezla do mojeho PC a stahovvala kdejakej drek od kamarádek co mjí posílají.Čistit PC 2x do týdne mě vytáčí docela spolehlivě.Ať si tenhle zasviní jak chce.To už mi bude jedno.Takže to XP se mi zdálo přijatelnější.Vím,že tomu končí podpora.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.