Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3G modem na více operátorů

Od: pcmaniak® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nedávno jsem dostal od tety její již nevyužitý 3G modem značka ZTE (myslím) od T-mobile Österreich. slevysumperk.cz/... Chci se zeptat jestli by v něm fungovala i jiná SIM karta než zrovna od T-mobilu (třeba O2, mobil.cz... nebo nějaký levnější internet) a nebo jestli je modem blokovaný jen na T-mobile. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mishellin*
hodnocení

0x
Ja mela modem od O2 a jine sim mi tam nesly..
111®

já mám modem od O2 a jede v to všechno...problémje v instalaci...pokud nainstalujete modem se SIM kartou, bude si to pamatovat. Pokud ho nainstalujete bez SIM, pak si to bude také pamatovat, a bude se pak chovat podle zasunuté SIM.
Takže mi tam jede jak tescomobil, tak mobil.cz víc operátorů nemám..

hodnocení

Takže doporučujete mít při instalaci modem bez SIM karty a pak tedy můžu používat jakou hrdlo ráčí?

kangaroo*
hodnocení

0x

Já občas používám Huawei E1750 a nebyl problém O2 a T-mobile

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]