Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je ta sestava v pořádku?

Od: rozkyy odpovědí: 5 změna:

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli té sestavě něco nechybí. Nechci nějaké rady co bych měl vybrat místo tamtoho a tamtoho. Jen to chci zkontrolovat, zda-li tomu něco nechybí. Jestli tam náhodou není nějaká blbost do očí bíjící. :D Jestli mi tam něco nechybí? A chtěl jsem se zeptat, jak je to s chlazením procesoru, je tam? Není třeba něco navíc?

Díky czc.cz/... :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já osobně bych šel raději do silnějšího zdroje. Nejsem si zcela jist, jestli 350W zdroj tuto sestavu utáhne. Nějaký 550W by snad měl.

Kvalitní 350W určitě stačit bude, ten procesor má TDP 50W, grafika 60W.

Mohl by tím napájet i osvětlení v pokoji a pořád by měl výkonovou rezervu :)

frantisekpetru*
hodnocení

0x

Snad jenom napájecí kabel, pokud nemáte nějaký doma czc.cz/...
Chlazení procesoru tam je (součástí procesoru). Výše navržený zdroj 550W je celkem zbytečný, ale aspoň 400W bych tam dal taky czc.cz/....
Určitě ale vyměňte RAMky za nějaké s časováním CL9, třeba czc.cz/...

chizuru*

Mohu jen souhlasit. RAM s CL9 je v poměru cena/výkon daleko lepší než s CL11. Navíc je rozdíl v ceně nepatrný.

Nevim kolik vykonu navic dostanete zmenou casovani, rekl by jsem, ze to nebude rozdil ktery by jste zaregistroval. Ale cl9 je lepsi a rozdil ceny je 200KC, takze proc ne.

350 na sestavu staci, ale jestli planujete rozsirovat, tak 400 je vhodnejsi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]