Nejste přihlášen/a.
dat F10 a tak jako prvni bootovaci zarizeni nastavit "Optical Disk Drive" a zrusit druhyBude to zrejme v F10 → System Configuration
takze mam dat SD card, floppy a to podtim vse u tech tří disable?a jen u CD nechat Enable?to je vse? a pak ulozit
já vim jen jak jste rikal ze prvni mame optical CD a pak hned to hard drive tak tam jsou sipky a je mozno posouvat poradi
Dekuju za pomoc, ted jdu s malou na nausnice , necham ntb trochu odpocinout a pak to zkusim znova co to udela
Tak mam radost, uz sem pokročila, už jsem na tom příkazovým řádku. Děkuji Lukymu za pomoc! Ale...:D Dělám to podle tohoto návodu :
Při nabootování instalačního dvd vyberte opravu systému a poté _ příkazový řádek.
Zde se dostaňte do
WINDOWSSYSTEM32
zadejte příkaz
REN utilman.exe utilman.exe.old
poté zadejte
copy cmd.exe utilman.exe
nyní restartujte PC , vytáhněte instalační DVD z mechaniky a nechte nabootovat systém.
po naběhnutí systému máte vlevo dole _ ease to access ( snadný přístup / usnadnění )
V příkazové řádce zadejte net user user-name new-password
př. net user administrator H123456.
V případě že je administrator zakázán- defaultní nastavení Vista a Win 7 ,
napište a potvrďte příkaz
net user administrator /active:yes
netdom resetpwd /server:Replication_Partner_Server_Name/userd:domainnameadministrator_id /passwordd:*
Nák mi tam ty příkazy nejdou :D Já tam mam x:sources a nevim jak mam zadat ten windowssystem32 jestli hned za to to napsat ale to mi ukazuje nenalezeno
No protože nemáte psát příkaz windows/system32, ale máte se přemístit do adresáře windows/system32. Jenže nevím, které disky tam teď v tom Vaše režimu jsou. Takže zkuste přepnout se na disk c příkazem "c:" (bez uvozovek) a pak příkaz "cd /windows/system32" (s obrázenými lomítky, ne těmito normálními), nebo zkuste ten uvedený příkaz cd... rovnou na disku x, kde jste teď.
V Biosu v radku Boot Devices zvol jako prvni zarizeni CD-ROMTed tam mas asi neco jako "IDE-0", "HDD0", "SATA-0" nebo neco podobneho.
Tak uz jsem zase zpatky u PC a koukam, ze @hm pomohl uzivatelce prehoupnout se i pres ten posledni problem, za coz mu patri dik.
Jsem rad, ze se tazatelka prokousala navodem az do konce a ted ji to funguje k plne spokojenosti.
Snad bych jen dodal (jestli to uz navod nezminuje), ze by si mela prejmenovat zpatky ten utilman.exe.old treba takto (v prikazovem radku):
Pak bude vse ve stejnem stavu jako predtim, nez zacala. Samozrejme krome toho opraveneho hesla.
c: cd c:\\windows\\system32 del utilman.exe ren utilman.exe.old utilman.exe exit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.