Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zobrazení stránek Aukra na tabletu

Od: zajda888® odpovědí: 4 změna:

Hezký den,

mám na tabletu nainstalovánu Operu mini a na displeji ikonku pro rychlý přístup do sekce Elektronika - TV,audio,video - Končící.

Verze zobrazení je m.aukro.cz/... a když kliknu na nastavení klasického zobrazení,zůstává přesto stejné (m.aukro...)

Na první stránce nabídek se mi zobrazí : V kategorii doporučujeme

A ať listuju stránkami dopředu jak chci,třeba i na stránku 15 a dál,zobrazuje se mi jen seznam doporučených nabídek,třeba i takové,které končí až za 8 dní a později,nikoliv obyčejný seznam nabídek.Nedokážu jej najít a nastavení jsem proběhl.

Na prohlížeči Chrome to tuším nedělá ale Opera je super,chci používat jenom ji.

Je to chyba Aukra nebo se to dá někde na tabletu přestavit?

Díky pokud tohle už někdo řešil

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nutt*
hodnocení

0x
Zdravím,
doporučuji používat aplikaci aukra má mnoho výhod.
.
Hezký den NutT
hanher*

Aby jste ji nemusel/a hledat:

play.google.com/...

moto*
hodnocení

0x

Doporučuji si nainstalovat jako primární prohlížeč UC Browser. Pokud tedy máte v tabletu Android. U mne letěla Opera i s Chrome do věčného koše.

hodnocení

0x
Opera mini je zastaralý a nemoderní prohlížeč, který si se spoustou nových stránek neporadi. Doporučuji Next browser nebo používat vestavěný prohlížeč. Taky jr možnost použít NOVOU Operu Mobile

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]