Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CamStudio nechce nahrávat audio+video

Od: mrnousek* odpovědí: 6 změna:

Zdravím.. *slunce*

Ráda si občas natočím video/"tutoriál" v nějakém grafickém programu a tak.. a pak to dám na youTube.. (Né, že by to někdo sledoval, ale baví mě to.) :D Ale nastal problém.. Když natočím video se zvukem z mikrofonu, buďto se nahraje mp3 záznam audia, nebo video bez audia. *zed* zkusila jsem program odinstalovat a zase nainstalovat, ale nepomohlo to.. :(

Nevíte co s tím, popř. jaký program mám používat, když tenhle nejde? Musí být zadarmo, nechci za kravinky na PC utrácet peníze.. :D

Děkuju, mrňousek

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jinak existují i jiné programy:

ActivePresenter free edition je to omezená verze, která ale na nahrávání videa ve formátu avi se zvukem stačí

Informace o programu:

atomisystems.com/...

stahuj.centrum.cz/...

Omezení programu:
atomisystems.com/...

Nejnovější verze programu :

atomisystems.com/...

Další programu:

slunecnice.cz/...

slunecnice.cz/...

praivo*
hodnocení

0x

Napřed nahraj video bez zvuku a až pak ho sestříhej a okomentuj.

lendak*
hodnocení

0x

nahraje se špatně na youtube...nebo nejde video i audio nahrát do střihového programu?...vypadá to ,že jedno z toho je vždy ve špatném formátu , kterej ten editovací program prostě nedokáže přehrát... tak bud si stáhnout nějaký converter na převod formátů...nebo zkusit jiný program na střih..pokud jste blogerka tak asi budete nejvíc právě stříhat...tak bud zkusit Adobe Premier.. ten je placený(ale jde malinko cracknout: D)...free střihovej program neznám...to jsou všechno bud jen verze na vyzkoušení nebo je to placené...tak poprosit kamaráda co se trochu vyzná a nechat si cracknout načerno nákej prográmek.))

praivo*

1. Ona nahrává hlas i video najednou v tom CamStudiu.

2. windows.microsoft.com/...

mrnousek*
hodnocení

Ani jedna z odpovědí mi nepomohla...

1) Když nahrávám návod na nějakou činnost tak to nechci stříhat (už třeba jen proto že to nemumim) a nechci nahrávat audio i video rozděleně.. jednou jsem to zkoušela a a tak se mi to rozcházelo, že se na to nedalo koukat..

2) NEPOTŘEBUJU nic přeformátovat ani stříhat, potřebuju jen poradit, proč se mi uloží jen mp3 (čili audio stopa), nebo video stopa, ale né ani jedno naráz.

3) Taky nepotřebuju stáhnout žádný balíček Windows programů, kde je Movie Maker - ten mám.. ten zbytek neznám a troufnu si říct že je mi nanic..

Prosím, poraďte mi někdo, co si mam stáhnout.. :-/

doplněno 28.02.14 19:51:

Ještě bych podotkla, že ty videa se mi "rozpůlený" uloží V PC, takže je na youtube nedávám.. S youtube tenhle problém nemá nic společného. ;)

doplněno 28.02.14 19:52:

A ani do editovací programu to nemusím dávat. prostě když to přehraju v Media Playeru, přehraje se jen zvuk nebo video bez mého hlasu a čehokoliv jinýho z audia..

praivo*

Pokud chceš dělat videa, která za něco stojí, stříhat a upravovat se budeš muset naučit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]