Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zapina bezdratova funkce

Od: viky® odpovědí: 12 změna:
Dobry den. Prosim jak se zapne na notebooku bezdratove pripojeni internetu na WIFI. Klavesou. Dekuji. Viky
doplněno 28.02.14 12:58:

Problém bude asi někde jinde, tento notebook je tady běžně používán, je tady v celém bytě WIFI. Nyní byl na chalupě, kde je internet přímo, vrátili jsme se domů a WIFI nejde. Píše, že není zapojená bezdrátová funkce. Snad jsem to vysvětlila. Viky

doplněno 28.02.14 22:28:

Při podrobné prohlídce klávesnice na notebooku, žádnou klávesu, kde je WIFI jsem nenašla. Vyzkoušela jsem i druhou radu, ale internet nešel spustit, přitom druhý notebook i PC jde. Opsala jsem z notebooku:

Název produktu: HP Pavilion dv 7 Notebok PC

Číslo produktu: WN794EA/mřížka/AKB

Je mi líto, ale nevím, jak mřížku napsat.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

0x

o jaký stroj se jedná každy ma zapínaní jinak

doplněno 28.02.14 12:17:

zkusil bych klavesu fn tu držet a stisknout klavesu kde je ikonka wifi bude to nějaké F1-F12

doplněno 28.02.14 12:19:

u mého mam on/of na samostané dotykove listě nad klávesnicí

hodnocení

HP Pavilion
doplněno 28.02.14 12:44:

Posílala jsem dotaz telefonem a odeslala, aniž bych dokončila název.

HP Pavilion dv - je to přímo u klávesnice napsané. Nikde žádná klávesnice WIFI není. Viky

vosikac*

Jak josu klávesy F1 - F12, tak zaa nimi není klávesa s ikonou wifi?

tomasek*

viky, Pavilion je jen označení "produktové řady" a v rámci ní je x typů notebooků... Podívejte se např. na spodní stranu notebooku - není tam nějaké konkrétní označení? U každého notebooku řady Pavilion to může být různé (zapínání/vypínání wi-fi)...

k2

To je stale malo

h10025.www1.hp.com/...

matrix*
hodnocení

0x

Většinou to bývá klávesa Fn+F3. Bývá tam symbol anténky. Zdravím.

hodnocení

Děkuji za radu, ale nejde to. Viky

wasube*

no ja ten notebook neznam, ale rekla bych, ze dole v liste, pokud mas 7 nebo XP mas ikonku wi-fi. Klikni na ni, tam najdi svoje wi-fi a zadej heslo a ono Te to prihlasi. Pokud ne, napis, reknu Ti co mas delat dal. Jsi se vyhodila mozna z macadresy tim, ze jsi na chate mela pripojeny internet primo vis.

doplněno 28.02.14 23:07:

Chtela jsem Ti poslat manual na Tvuj router, aby ses znovu prihlasila na svou mac adresu, ale nevim, jaky mas typ routeru. Asi uz spis, tak nic. Snad se Ti to povede. Lze to ale dohledat na google.

hodnocení

Dobrý den. V notebooku mám 7, klávesu WIFI nemám. Manuál na router mám i adresu, připojení máme přes domácí telefon. Když napojím notebook přímo router, tak jde. Jen nejde na WIFI. Vyzkoušela jsem všechny rady, tak to nechám. Tady je notebook. Viky

Jak se zapina bezdratova funkce
Jak se zapina bezdratova funkce #2
praivo*

F12 (symbol antény) nebo Fn+F12

petrzila

Wifi je klávesa f12 v horní řadě (mezi vypínáním zvuku a "prt sc")

nahradnidily.itczech.cz/...

hop®
hodnocení

0x

Podle manuálu by to mělo být tlačítko 9, snad je to ten správný typ NB...

doplněno 28.02.14 23:05:

Jen info: mělo by jít o tento typ NB: HP Pavilion dv7-4020ec (WN794EA#AKB)

Jak se zapina bezdratova funkce #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma nejde wifi na notebooku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]