Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak reinstalovat win 7 bez použití dvd?

Od: luccciiii odpovědí: 3 změna:
Ahoj,
nevíte prosím někdo, jak přeinstaluji Windows 7, bez použití DVD?
Jde o to, že mám rozbitou DVD mechaniku a nenačítá žádná CD ani DVD. Mám nb HP 625 a dostala jsem k němu dvě DVD, díky kterým jsem v minulosti už jednou OS v notebooku přeinstalovala. Jenže teď mi ta DVD nejdou načíst.
Mohu OS přeinstalovat i bez použití DVD mechaniky? Třeba si OS někde stáhnout na flashku a použít místo DVD mechaniky USB vstup?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

1x

Zde je návod je to odskoušeno.

stačí tedy z netu stahnout iso soubor windowsu ke kterému máš číslo a postupovat dle návodu

doplněno 28.02.14 11:05:

z :)

kangaroo*
hodnocení

1x

Po vytvoření nové čisté verze Windows 7 a nahrání vlastních programů doporučuji vytvořit si tzv. bitovou kopii systému. Reinstalace je pak ještě lepší a jednoduší (jednou ráno se vzbudíte a dáte reinstalaci Windows 7 potvrdíte a dojdete si na snídani a příjdete a máte zase nová čistá Win7 do 15 minut :) Ještě doporučuji před nynější instalací si disk v notebooku rozdělit na 2 oddíli a druhý oddíl použít na zálohu, kde budetze mít data v bezpečí i když na 1 oddílu budete dělat cokoliv :)

ala1970*
hodnocení

0x

pokud máš win7 na hdd tak to nahrej na usb a instaluj z usb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]