Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reinstal W7 na ntb Dell

Od: ok® odpovědí: 6 změna:

prosím vás lze reinstalovat os W7 na ntb Dell, když nemám disk s os?

slyšel jsem o nějakém recovery v počítači se kterým to jde, je to pravda?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ano, je to pravda

ok®
hodnocení

a co k tomu všemu potřebuji udělat abych to mohl provést? a kde to recovery přesně najdu?

po restartu je dole na obrazovce nápověda, které tlačítko mačkat pro RECOVERY, je to např. F11 a pak pokračovat podle pokynů

ok®
hodnocení

ještě jsem si vzpoměl, že jsem tenkrát při prvním spuštění ntb, měl k vypálení myslím 6 dvd disku, to je vlastně na tom ten OS?

nebo k čemu ty dvd slouží?

co ma jí tyto dvd na štítku? nesetkal jsem se s tolika dvd se zakoupeným ntb, bývají 2-3, někdy i nic

RECOVERY bývá na disku C: , vyčleněna část disku

doplněno 01.03.14 20:24:

našel jsem návod přímo pro Dell

po zapnutí, když se objeví logo Dell, držte Ctrl a pak k tomu současně F11

dostanete se do RECOVERY

celé tady, v angličtině:

To access the recovery partition on your Dell computer for recovery, follow the steps listed below.

1. Power on the computer
2. At the Dell logo, hold the Ctrl key and press the F11 key simultaneously.
2. The Dell PC Restore screen will come up.
3. Select Restore or use the Tab key to highlight it and press Enter.
4. if you wish to continue, click Confirm, or use the Tab key to highlight it and press Enter.
5. When the utility is finished, click Finish, or use the Tab key to highlight it and press Enter.

podařilo se?

doplněno 01.03.14 20:36:

popř. zkuste toto, pokud je v nabídce:

Z nabídky Start, přejděte na příkaz Všechny programy a potom klepněte na položku Obnovení systému.

ok®
hodnocení

ty dvd to chtělo automaticky abych vkládal do ntb, nevím jestli to je najaká zaáloha nebo co

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]