Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po spuštění systému mi ubyde 10 mb na hd

Od: flamb odpovědí: 3 změna:

Zdravim,

vždycky když zapnu počítač, tak mám o 10 MB míň než předtim co sem ho vypnul. Počítač jsem projel NODem 32 a Ad-Awarem. Mám 2 harddisky a dělá to jenom ten, na kterym mám Windows. Prosím poraďte, předem díky. Flamb

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dallda
doplnit odpověď
hodnocení

0x
A dela ti to urcite tam kde mas system, co? A deset mega :uD to se ti smeju ze ti vadi tolik mega. Jinak samozrejme system taky pouziva nejake misto na disku pro sebe a podle aktualni potreby to meni, tak proto se taky muze menit velikost misto na disku.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
No pokud ti to bude moc vadit tak si můžeš v systému zakázat vytváření odkládacího souboru. Tohle ovšem doporučuji pouze těm, co mají více jak 512 MB RAM ale lépe víc jak 1 GB. A i v tomto případě se může stát, že se systém ohlásí s nedostatkem paměti.
Jinak místo tu mohou odčerpávat i dočasné soubory třeba z Internetu.

depo*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Také něco zabírá Obnovení systému (Tento Počítač/Vlastnosti/Obnovení systému - tam zmenši velikost diskového prostoru k dispozici). Ale to by se musel vytvářet Kontrolní bod systému při každém spuštění systému a to normálně tento nástroj nedělá. Možná opravdu ten odkládací soubor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]