Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový panel ve Firefoxu nabízí vyhledávání

Od: misa504* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Mám Mozilla Firefox, Win 8. Když otevřu Firefox, tak se mi načte v pohodě. Načte se mi úvodní stránka seznamu,

což se píše i v panelu nahoře na liště.Vedle tohoto panelu vpravo je napsáno : nový panel - obr.1, což je správně.

Za tím novým panelem je značka +. Když na ni kliknu, tak se mi otevře další panel dále vpravo, kde je napsáno VYHLEDÁVÁNÍ.

Kliknu na další + a zase VYHLEDÁVÁNÍ. Když kliknu na ten NOVÝ PANEL ( druhé okénko zprava - vedle seznamu ), tak se mi otevřou různé nabídky, které jsem měl dříve otevřené, dám např. google a v panelu se mi objeví google - obr. 2. Když ale ten panel, co je napsáno google zavřu, tak se mi již nenabídne panel, kde by bylo napsáno : nový panel. Stále se mi tam místo toho nabízí VYHLEDÁVÁNÍ.

A nyní dotaz : Dříve se mi neobjevovalo VYHLEDÁVÁNÍ na žádném panelu, kyž jsem klikal na začky + ale bylo tam na všech panelech vždy jen : nový panel. Ten jsem rozklikl a pak si vybral co potřebuji.

Prosím o radu, jak toto upravit , aby se mi nenabízelo VYHLEDÁVÁNÍ. Děkuji. Restart nepomohl.

Nový panel ve Firefoxu nabízí vyhledávání
Nový panel ve Firefoxu nabízí vyhledávání #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejspíš se vám to vyhledávání AVG do firefoxu nasáčkovalo při instalaci antiviru AVG. Zmáčkněte zároveň Ctrl+Shift+A, otevře se vám Správce doplňků na záložce Rozšíření. Tam by mělo být to vyhledávání AVG. (Nevím přesný název, AVG nemám). Vpravo klikněte na Odebrat a restartujte Firefox.

Pokud si nejste jistý, že je to ten správný doplněk, dejte místo Odebrat, nejprve jen Zakázat. Pokud by to nebylo ono, případně se vyskytl problém, dáte zase Povolit. A pokud to ono bude, tak ho pak nadobro Odeberte.

doplněno 27.02.14 22:26:

Mrkněte i do zásuvných modulů.

doplněno 27.02.14 22:50:

A pokud ani tam nebude napište do adresního řádku about:config dejte enter, potvrďte, že budete opatrný (a buďte!). Nahoře je řádek označený hledat, napište tam browser.newtab.url (můžete to odsud zkopírovat a do toho hledání vložit)

V řádku, který vám to najde, bude hodnota obsahující nejspíš AVG případně Google. Aby nový panel byl prázdný poklepejte na ten řádek, otevře se malé okno, to co obsahuje smažte a zadejte about:newtab. dejte OK zavřete panel.

Pokud budete opatrný a uděláte jen toto mělo by to pomoct.

Hlavně nic jiného na té stránce neměňte.

misa504*
hodnocení

Nikde AVG nemám. Nešlo by to AVG někde vymazat - třeba File, ale nevidím jej zde také.

Nový panel ve Firefoxu nabízí vyhledávání #3
misa504*
hodnocení

Nikde AVG ani google nevidím.

Nový panel ve Firefoxu nabízí vyhledávání #4
Nový panel ve Firefoxu nabízí vyhledávání #5
misa504*
hodnocení

Někde to AVG musí být, ne?

Zatím jsem nanašel AVG někde v PC.

doplněno 27.02.14 23:15:

V zásuvných modulech také není.

doplněno 27.02.14 23:19:

A co zde něco udělat?

Nový panel ve Firefoxu nabízí vyhledávání #6

To jsem z toho daněk. Nastavení v about:config je správně.

Ten poslední obrázek je nastavení Exploreru. To vám ve Firefoxu nepomůže.

doplněno 27.02.14 23:34:

Teď jsem si všiml, na té vyhledávací stránce s AVG jsou dole odkazy zkuste je proklikat, hlavně Podmínky užití. Třeba tam bude jak se toho zbavit.

doplněno 27.02.14 23:36:

No jo. To nejednodušší mě nenapadlo.

Otevřete menu Start, a poté klikněte na Ovládací panely.

Klikněte na Odebrat program, nebo Programy a funkce.

V seznamu aplikací poklikejte na AVG Security Toolbar nebo AVG SafeGuard Toolbar. Spustí se odinstalační průvodce.

Klikněte Další pro dokončení odinstalace.

doplněno 27.02.14 23:36:

...nejjednodušší...

misa504*
hodnocení

Nikde jsem nenašel jak se toho všeho zbavit. Ty postupy - dva ( Programy - obr. 4 ) - co posílám v příloze jsem udělal a nic.

Programy - AVG tam nevidím.

Nový panel ve Firefoxu nabízí vyhledávání #7
Nový panel ve Firefoxu nabízí vyhledávání #8
Nový panel ve Firefoxu nabízí vyhledávání #9
misa504*
hodnocení

To je vše - které mám programy.

Já jsem již AVG dříve sice odinstaloval - a dříve zde byl v seznamu AVG, ale asi zbyl někde ještě nějaký soubor AVG Secure Saerch, když se mi to v panelu stále nabízí.

Nový panel ve Firefoxu nabízí vyhledávání #10

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]