Nejste přihlášen/a.
Nefunguje mi "domeček" kde jsem si vyklikávala hlavní stránku seznam.cz, dávám hledat přes google, najdu, odkliknu a zase search. Dívala jsem se nástroje - možnosti a mám jako hlavní domovskou stránku seznam.cz. Poradíte? Děkuji
doplněno 27.02.14 15:11:zkoušela jsem otevřít historii ze včerejšího dne a snažila se otevřít i tímto způsobem, bohužel nefunguje.FB mi funguje, poradna v záložkách a ostatní na lištách jak vidíte na obrázku (počasí, ulož.to apod.). Jen na hlavní stránku seznamu a emaily ne.
doplněno 27.02.14 17:33:Toto se mi ukázalo, ještě, že jsem to rychle okopírovala - co s tím? #AdwCleaner . nevím co je to za program a dost se toho bojím, protože jsem už stará bába. Pomohlo by to?
Už jsem to tak trochu projela tímto programem, ale mám zase jednu věc:kliknutím na domeček se mi sice objeví hlavní stránka, ale bez přihlášení a to jsem i dala trvale se přihlásit. Napíšu zprávu, podívám se na doručené a jdu na hlavní stránku a jsem odhlášená a to pořád dokola.
Zdálo se mi to strohé - jen odkaz. Nejsem expert, jsem starší generace, hodně si dokážu sama pomoci, ale mnohokrát vyhledávám pomoc na této poradně a vždycky úspěšné rady. Prosím, poraďte mi ještě kde si znovu nastavit svoje přihlášení trvale když přebíhám z hlavní stránky do doručené pošty, map, zboží a chci se vrátit na hlavní stránku a jsem odhlášená. Děkuju a jste super!
doplněno 27.02.14 21:39:Tak vše v pořádku, dala jsem ještě jednou vyčištění a vše funguje. Děkuji za pomoc
nejde - nechytá se to. Vypnula jsem počítač a znovu zapnula a seznam naběhnul. Podívala jsem se na doručenou poštu a chtěla zpět na hlavní stránku a opět jsem se tam nedostala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.