Nejste přihlášen/a.
zdravím, chtěl bych si pořídit novou grafickou kartu, ale nevím kterou můžete mi poradit?
moje sestava : Intel corel 2 duo CPU E7200 2,53GHz , základní deska Asus P5K-SE/EPU, RAMky něco přes 3G a grafická karta ATI radeonn HD 4850 ( 512Mb ) myslím teda..no nevyznám se v tom vůbec
na hry a video..ta stávající už nestačí na novinky..myslíte že tato základní deska a procesor jsou dostatečně
vybavené na to abych k nim obstaral novou grafickou kartu...?
dobrá chápu,ale není třeba možnost vyměnit procesor a dokoupit grafickou kartu..myslím že by mě stačila nějaká 1G paměť.. teda jestli se to vůbec vyplatí dneska jsem se trochu po tom díval a tyto nevypadají zle AMD Vishera FX-6300 a AMD A10 X4 6790K. Akorát nevím jestli se může jen tak vzít nějaký procesor a vyměnit ho na nějakou desku, konkrétně na tu moji..nejsem odborník.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.