Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu, na noťasu se mi ukázalo ISAS.exe-systémová chyba, po dokončení API není dostatek prostředků.Ukazuje se mi to v takové tabulce adál s emi počítač ani nenačte, může mi někdo poradit co s tím? moc děkuji za rady
Vyzkoušel bych nějaké možnosti:
Zkuste restartovat NB do Nouzového režimu (skiskem F8 při bootování). Použijte vyčištění registrů pomocí Cleaner. Otestujte NB na viry a malware.
Na webu file.net/... kliněte na řádek s červenou značkou - Click to Run a Free Scan For Isas.exe related Errors a na následujících stránkách spusťte skenování. Nabídne-li se náprava, tak ji použijte.
Další možnost je použít Start - Spustit: msconfig V otevřeném okně v záložce Po spuštění zrušíte zaškrtnutí u souboru Isas.exe a zrestartujete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.