Nejste přihlášen/a.
Mam problem s tabletem Prestigio při stahovani filmu. Při stahnuti filmu na kartu z webshare se mi film normalně přehraje ale když nastavim stahovani v prohlizeči přimo do karty tak mi to tablet nepřečte i když to je soubour AVI.
- na kartě je volne misto
- při stahování na kartu nastavim v prohližeči uložiště
Zkoušel jsem odinstalaci a znovu instalaci prohližeče a nic
Prosim poraďte.
Děkuji
Přema
0x
Dobrý den, toto spíše vypadá na problém s přehráváním AVI souborů, než jen jejich stahování. AVI soubor může obsahovat různé kodeky a některé nemusí tablet rozpoznat. Zkusil bych si asi nainstalovat jiný přehrávač nebo (pokud to jde) nastavit jinak ten přehrávač současný. Stažený soubor může být i poškozen nebo není stažený celý. Zdravím!
doplněno 27.02.14 11:56:No, a co zkusit stahovat do paměti tabletu, potom soubor přesunout na kartu a přehrát?
V prohližeči v kterem to jde, nejde nastavit misto ulozistě a ten stejny soubour ktery stahnu v opeře (zkoušel jsem i jiné) a kde jde nastavit uložiště tak to nejde spustit. Nemužu na to přijit proč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.