Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení dvou routrů od O2

Od: pave* odpovědí: 7 změna:

Mám doma internet přes routr s wifi od O2 Huawei EchoLife HG520i, doma. Mám ještě jeden ten stejný. Nevíte jestli by ten druhý šel napojit na ten první přes kabel tak, abych si udělal signál wifi v druhé části RD, kde mám slabý signál. Jde mi spíš jak ho nastavit.

o2.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tady je jedna z možností

doplněno 26.02.14 20:23:

a tady bezdrátově

marigold.cz/...

hodnocení

0x

Ale jo, co by to nešlo. Jednou jsem to taky zkoušel a fungovalo to. Hlavně jiné ESSID, a jiný Channel Number.

kangaroo*
hodnocení

0x

Slave router bude v režimu bridge nebo repeater.

hodnocení

0x

Proč by nešlo :)

- druhý router připojit do LAN portem, ne WAN
- ip v rozsahu prvního a nebo z DHCP
- vypnout DHCP
- SSID stejné (proč dělat jinou síť?)
- kanál jiný, nejlépe o několik ať se neruší
- WPA šifrování stejné+stejné heslo

111®

no s tím IP asi bude problém,nejde přenastavit, takže pak jsou v sítí dva stroje s IP 10.0.0.138

doplněno 28.02.14 12:53:

tak u mého to třeba nešlo..no nešlo, šlo, ale neuložilo se to,vrátilo si to původní nastavení..a to nejsem amatér...

To by mě zajímalo u kterého nejde přenastavit...

To netvrdím, ale ještě jsem se nestkal s routerem, kde by nešla změnit IP adresa a moc tomu ani nevěřím, tomu, že se to neuložilo je věc druhá a spíše chyba v postupu. Nicméně sám říkáte, že to šlo změnit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]