Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Mám film v .mkv a chtěl jsem jej nakopírovat na flashdisk o kapacitě 8GB. Film v .mkv má 4,7GB, ale před kopírováním se objeví chybová hláška, že není dostatek místa! O kopírování na "doraz" tedy nejde tak proč neche zkopírovat? Jinak flash je klasicky na FAT32. Děkuji. Jirka.
Dobrý den,
Formát FAT32 nepodporuje soubory větší než 4GB. Je třeba disk přeformátovat na NTFS.
záleží jaké, ale myslím že by mělo, i náš obyčejný settopbox s NTFS bez problému funguje.
Tedy pokud si poradí kino s MKV (nevím, jaký je v něm použit kodek), myslím že by mělo rozchodit i NTFS
doplněno 26.02.14 17:03:exFAT je poměrně nový a nerozšířený systém souborů, divil bych se, kdyby jej podporovalo domácí kino, co neumí pracovat ani s nejrozšířenějším NTFS
tak jsem právě zjistil z návodu, že NTFS mi kino neveme. Jedině tedy výslednou velikost zmenšit na 4GB pro FAT32. Zkusím ze srandy ještě to NTFS a narvat to buď do Sat. Díky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.