Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stabilizace wifi signálu

Od: dragocz odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, rád bych se zeptal jak stabilizovat wifi signál router je poměrně nový (2 měsíce) WELL WRC7010N při zadání ping např seznam.cz mi to hází chvíli 7-8 a najednou to vyletí 200-450ms

Děkuji za rady Drago

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ping na váš wifi router asi bude v pořádku, to si můžete sám vyzkoušet. Pokud pinkáte na seznam.cz, to už bude problém u poskytovatele internetového připojení, se kterým byste věc měl řešit.

dragocz
hodnocení

Zkusil jsem pinkat na vlastní IP a to mi lítá 2-350ms a občas i request timed out

kangaroo*
hodnocení

0x

Přihlaš se na router a podívej se na statisku vytížení routeru (CPU,RAM,trafic,..) jestli není router přetížen. Jinak já bych se kouknul po nejnovějším doporučeném firmware routeru a taky bych překontroloval nastavené parametry podle doporučených hodnot z manuálu, Google, diskuzích,..., protože ping na LAN k routeru by měl být tak 0-10ms Navíc Well zase není nějaké Cisco Linksys.

tomasek*
hodnocení

0x

Dobrý den.

A jakého máte poskytovatele? A připojujete se přes wifi nebo přes kabel z routeru? Wifi ping dost "zpomalí" - přes kabel mám ping kolem 10 ms a přes wifi 80-90 ms, dle situace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]