Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezobrazený SSID

Od: check* odpovědí: 7 změna:
Ahoj, chtěl sem se zeptat mám wifi kartu v notebooku miniPCI Intel Pro Wirreles 2200BG, doma mám wifi acces point a zprovozněnou wifi síť zabezpečení WEP 128b. K této síti jsou bezproblému připojeny 4 notebooky, ale ten můj nemůže nalest SSID (acces point), prostě tu sít nevidí. Můžete mi někdo poradit s tímto problémeme, zkoušel sem absolutně všechno nejnovější ovladače a podobně. Dík.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
SSID neni AP, ssid je defakto název sítě ;)
Za předpokladu že ti wifi karta normálně běhá tak ano stává se to. Připoj se k AP buď kabelem nebo z jiného pc, zruš skrývání ssid a připoj se z té wifi karty, pak můžeš zkusit to ssid zase skrýt pokud to bude běhat a nebo to už necház zobrazené...
check*
hodnocení

Já vím že SSID je nazev sitě napsal sem to blbě:) Ale problém je v tom že nemám na AP skrytý SSID. A stejnak tu síť nevidím. Opravdu už mě nenapadá čím to může být.
A viděl jsi ji někdy? Jiné sítě ti tam jedou?
check*
hodnocení

JJ jiné sítě mi jedou. Ale už sem na to přišel čím to je. Moje síťovka totiž vidí jenom sítě, který vysílají na 1-11 kanále nevím čím to je... A ten můj AP vysílal na 13, tak sem změnil kanál a běží to:)
Jen teoreticky, neni to noťas odněkud přivezený?
check*
hodnocení

Neni normálně kupovanej v česku. Řekl bych chyba v driveru, protože se speciálním driverem na skenování wifi sítě vidím aji ty co vysílají na 12 a 13.
Dobře, další možnost, chyba v aplikaci pro obsluhu wifi- pokud nepoužíváš ten ve win ;) ale to jen hádám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]