Nejste přihlášen/a.
Hezký den,
pořídil jsem si externí disk Seagate 2 TB a začal na něj z ntb přetahovat filmy,muziku atd.,z celkové kapacity disku jsem zaplnil cca 280 GB.
Dnes jsem si zkoušel něco pustit a po cca 15-ti minutách se totálně rozhodil synchron zvuk-obraz.
Zvuk se "předešel" o cca 10 sekund,nevím zda by to tak pokračovalo dále protože jsem přehrávání ukončil.
Zkusil jsem jiný soubor,dopadlo to úplně stejně. Na notebooku oba filmy fungují bez problémů.
Byl jsem z toho disku vytěšený a teď nevím,zda mám jít reklamovat nebo je chyba u mě.
Pro úplnost dodávám: oba tyto filmy byly z notebooku na disk kopírovány v balíčku který měl cca 25 GB,mohla chyba vzniknout při kopírování? (byla to kompletní série mjr.Zemana )
Soobory jsou v .avi,převod jsem dělal sám z originálních DVD.
Na počítači mám USB 2.0 ,ext.disk má USB 3.0 ,použil jsem kabel od HDD.
Poradí někdo,v čem může být chyba? Ať nejdu reklamovat a pak se zjistí,že na vině jsem já.
Moc díky
doplněno 25.02.14 16:53:Tak teď koukám,ona to vlastně není klasická telka ale LCD monitor s TV tunerem.
LG 22MA33D-PZ
Jestli se dá film bez kiksů přetáhnout zpět do PC (tam určitě zas bude přehrávání v pořádku), tak s diskem nejspíš nic není. Možná je opravdu přehrávání na hranicích možností PC a z toho USB už to pak nestíhá.
doplněno 25.02.14 16:03:Jestil to z disku připojenému k NB jede v pořádku, tak to vypadá na problém televize. S nimi žádné zkušenosti nemám. Buď bych zkusil pořídit záznam méně náročný (třeba s trošku menším obrazem), nebo v jiném formátu (podle toho, co TV zvládá), nebo bych se podíval, jestli nejde něco ponastavit v té TV.
Já věděl,že jsem něco zapomněl dopsat:
Pouštěl jsem ty filmy na televizi,ne na notebooku.Moje skleróza,omlouvám se.V ntb mám VLC a jede bez problémů.
Televize je relativně nová LED, USB bude zřejmě 2.0
Ono mě udivilo už při přetahování na HDD,že to jde velice rychle,byť na ntb mám jen USB 2.0
Bude to tou televizí. Jako pokud to není nějaká high-end ale jen ta na takové to domácí žvýkání, tak od toho nelze nic moc očekávat.
Ano, bude to televizí. Píšete, že jste DVD převáděl sám, tak musíte zkusit změnit např. datový tok, nebo jiný parametr. Bohužel, z manuálu TV je prakticky nemožné zjistit, co ještě zvládne a co ne. Jedině metoda pokus - omyl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.