Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Po zapnutí Windows 7 se mi na ploše objeví hlášení, že mncewegf.exe přestal pracovat. Nevíte co s tím? Po odklepnutí OK se nic nestane, teda spíše jsem si zatím ničeho nevšiml. Děkuji za radu
0x
je to nějaký nový virus který nenajde ani Malwarebytes ani jakýkoliv antivir. dal jsem reset a počkal jsem si na objevení tohoto procesu, kliknul jsem na proces, na vlastnosti a vyskočila mi cesta kde soubor je a jeho složka.
hned jsem proces ukončil, smazal složku která neměla víc jak 1 MB a pak ve spouštění po startu byl skriptový soubor s identickým názvem tak ten jsem také smazal. pc mi od téhle chvíle šlape jak má , načítá po spuštění ihned a už se mi neukazuje ten proces.
zde je cesta:
C:Windowsinfmncewegf nebo tak nejak a uvnitř exe soubor má identický název .
C:Windowsinf zde jsem našel ten skript ---mncewegf.vbs
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.