Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Stáhla jsem si Google Earth a když ho zapnu a něco si přiblížím(např. budovu), tak se mu zobrazí plochá a ne prostorová. A když si dám street wiewer(asi tak) tak se mi zobrazí jen rovná země a není to ten pohled z ulice, jako, když tam stojíte. Je možné že to potřebuje upgrade, nebo to mám jen nějak blbě nastavené, popřípadě něco jiného? Poradíte?
Zadáte si stát-město,zkrátka trasu,tj.co hledáte.Pak se Vám zobrazí to město-třeba Praha.Vy si to přiblížíte tlačítkem + a následovně na to místo/které přesně hledáte/ vložíte myší toho žlutého panáčka.No a pak už jste v ulici a můžete jet kam chcete.Doufám,že jsem to vysvětlila dobře...
doplněno 24.02.14 20:12:Mně nemodrááá
Pokud dobre chapu popis, tak si myslim, ze se snazite docilit streetview v miste, kde neni k dispozici. Deje se to vsude, nebo zkousite nejake konkretni misto? Kdyz "presouvate panacka" na Vami zvolene misto, tak musi ulice "zmodrat". Pokud nezmodra, tak v tomto miste neni s.v. k dispozici.
Kdyztak sem dejte adresu nebo souradnice toho mista.
Prostorové objekty v Google Earth se zobrazují po nastavení v nabídce. Steet wiev v aplikaci není, ta je jen po přepnutí do GoogleMaps. Jestli se mýlím, tak mě někdo opravte.
doplněno 24.02.14 18:54:Přičemž fotorealistické 3D modely nejsou všude, jen tam, kde je vložili uživatelé. V Earth je na to zvláštní aplikace, kde lze tyto modely stavět a vkládat. A jak píše @k2, Street Wiew není taky všude, jen tam, kde se po přetažení panáčku zobrazí modré linky na silnicích.
Nějak tomu nerozumím, je načase ukončit schůzku s Jackem Danielsem. Jedná se o prostorové budovy street view nebo google earth?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.