Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V Google se mi nenabízí možnosti

Od: misa504* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Zjistil jsem, že se mi ve vyhledávači google nenabízí sloupec možností - když tam začínám psát něco - , jako se mi ukazovalo dříve. Dá se to nějak obnovit?

Mám Win 8, Mozilla Firefox.

Děkuji.

doplněno 24.02.14 17:44:

Zjistil sem, že vedle nastavení pod google vyhledávačem mám vpravo google.com a když je toto, tak se ve vyhlédávači nenabízí možnosti. Když kliknu na google.com, tak se objeví google.cz, pak už se ve vyhledávači možnosti nabízí, ale při novém hledání se mi google zase přepne na google.com, což je pro mne špatné. Jak prosím mám zajistit pouze google.cz? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslíte našeptávač? Automatické doplňování? Prostě to co vyjede pod vyhledávacím řádkem při psaní dotazu?

Podle Googlu to nejde vypnout, takže není ani tlačítko na zapnutí.

Jediná možnost je zkusit vyčistit mezipamět a cookies.

Podržte levý Alt a zmáčkněte N a potom M. Otevře se okno Možnosti. Přepněte na kartu Soukromí, dole je řádek Můžete vymazat nedávnou historii. Klikněte na to, klikněte na šipku u Podrobnosti, zrušte označení nepotřebných věcí, nechejte fajku jen u Cokies a Mezipaměť. Nahoře Časové období mazání vyberte Vše, dejte Vymazat a OK.

Vyněte a zapněte Firefox a zkuste Google.

doplněno 24.02.14 17:30:

Opr: Jediná možnost, když našeptávač nefunguje, je vyčistit mezipaměť a cookies

doplněno 24.02.14 20:26:

Není zač, rádo se stalo a přijďte zas :)

misa504*
hodnocení

Moc a moc děkuji, bylo to ono. Google funguje s nabízením možností. Opatrujte se. Já tedy na počítače vůbec nejsem , ale každý je na něco ... dobrý a chytrý, že? Když mi ale někdo přesně řekne co mám udělat, tak to zvládám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]