Nejste přihlášen/a.
Mám doma router s wifi, dosud jsem vždy svůj notebook (HP4535s) v pohodě připojil. Od minulého týdne se mi to podaří až třeba napodruhý či napotřetí... Nutný restart nebo nějaký procházení nastavení...
Přitom mobil se mi k tý wifi napojí vždy hned.
Něco mi odešlo v tom notebooku nebo mám hledat jinde? Díky.
Zkusil bych vrátit bod obnovení před týdnem.
doplněno 23.02.14 21:00:Můžete zkusit vytvořit nové připojení a stávající zatím nechat. Pokud nové připojení bude bez problémů, tak stávající smazat.
Když se vrátíte před několik verzí Windows Update, tak ty se vám pak natáhnou znovu, to není problém.
To mě napadlo. Ale bojím se, že se zruší změny, co jsem v systému za těch par dni provedl
Možná problém vznikl právě při některé té změně. Hlavní snad je, aby chodil internet, ne? Možná byste předtím mohl zkusit zrušit a znovu založit svůj profil na wifikartě v NB.
Win 7 - to jsem měl uvést na začátku.
Takže vytvořit nové připojení po smazání současného?
Profil vyžaduje jméno sítě, tedy to je název, co jsem domácí síti dal. Nemohu tam mít dva zaroven se stejnym jmenem. Takze to asi zkousím na správnym místě
Restore Pointy tam mám tři. Ale všechny souvisí s Win Update. A ty bych asi neměl vraceet, že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.