Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc v prd

Od: mira222 odpovědí: 6 změna:
Zdravim, potrebuji pomoct s pocitacem, je velmi zpomaleny, vubec nepracuje, ani internet se na nem nechce spustit, vubec nic! Neni to treba vir? Zkousel sem s avastem prohledat disk ale prestal odpovidat, ted to pisu na tabletu pomocte mi, za chvilku se z toho zblaznim

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

A ty myslíš, že my jsme jasnovidci a na dálku zjistíme, co s tím je, když nenapíšeš absolutně žádné informace?

mira222
hodnocení

Ok Můj pc :AMD Phenom II X4 945 3GHz, 8GB RAM, 64bit. Win. 7 Ultimate, Grafika : NVIDIA GeForce GTX 475
Procesy mám spuštěné jen ty hlavní, ostatní sem zakázal.. Nevim co dál mám napsat

praivo*

Tak třeba co jsi před tím zpomalením naposledy dělal...

ria*
hodnocení

0x

Doporučila bych zálohovat, vše co potřebujete a přeinstalovat systém.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Zkusit spustit antivir a případně vyčistit počítač pomocí CCleaneru.

Pravděpodobně máte spuštěno mnoho programů o kterých ani nevíte (spouští se automaticky při spuštění a není to ani vidět). Odinstalovat nepotřebné z nich.

olinlitomericko
hodnocení

0x

Nevíme jaký OPERAČNÍ SYSTEM používáš, jakou verzi, předpokládám že máš starší "WINDOWSy"a jen pro info: AVAST zdržuje počítač ve všech ohledech (používám AVIRA FREE antivirus zdarma ). Nejdřív zkus UPDATE windows nebo microsoft windows, ty by měly makat i přes nefunkční explorer, jinak můžeš použít odkaz "s lupou"HLEDAT -VYHLEDÁVAT V INTERNETU-a na půlstránce spustit Winupdate nebo nainstalovat program na zrychlení PC cz.pcspeedup.me/.... Máš možnost i vrácení BODU OBNOVENÍ SYSTEMU do poslední funkčnosti PC (je to na delší čas, ale občas to funguje). Dále zkus u kámoše stahnout do flešky CCleaner (nesmí ho mít na svém pc nainstalován, jinak je s tím stahováním do flešky potíž) slunecnice.cz/... Z flash discu nainstaluj CCleaner do tvého PC ( používám ho dlouho a základní verze je zdarma, umí spoustu věcí, nemusíš zpočátku nic nastavovat, dej ho při instalaci do češtiny a vymaž historii a vyčisti registry-práce sakumprásk na dvacet minut, ale vyplatí se). Jestli ani to nezabere, osobně bych šel do reinstalace WINDOWS s instalačním CD nebo DVD discem. Tedy nastavit v BIOSu butovací jednotku CD/DVD jako primární, atd... Myslím si, že paseku ti tam dělá něco nově nebo nedávno nainstalovaného (program). Nevím jak dlouho tady ještě počítače budou, ale vim jak dlouho se s nima lidi při jejich nefunkčnosti vztekaj...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]