Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba na internetu -

Od: tomas1987 odpovědí: 5 změna:

Zdravím, potřebuji platit platební kartou na internetu. V podmínkách je, že musím mít internetový prohlížeč pouze tyto verze:

Internet Explorer 5.1, 5.5, 6.0.x
Netscape 5.x, 6.1, 7.1
Mozilla 1.2.1, 1.3
Phoenix 0.5

Všechno jsou to staré prohlížeče z roku kole 2003 a fungují jenom na starších windowsech. Mám W7 a žádný s těchto verzí na něm nerozjedu, zkoušel jsem všechny. Dá se něco dělat? Mohlo by to fungoavat třeba s novější verzí Exploreru, nebo je to omezené jenom na tyto verze? Nebo si budu muset pro tu platbu najít pc s W98..? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

2x
Jsou to minimální požadavky, pokud máte vyšší verzi tak to fungovat bude.

greenbull*
hodnocení

1x

Ahoj, nevím tedy kde co a jak chcete platit ale nebudou to prohlížeče které jsou minimálně potřebné aby platební brána fungovala? Nehledě na to jestli je tak stará tak bych se tám bál platit.

buss
hodnocení

0x

Já bych nad tímto nebádal a zkusil napřed platbu provést.

tomas1987
hodnocení

Je to složitější. Jde o zaplacení za vyřízení víza Novozélanskému imigračnímu úřadu. Stránky jsou zabezpečené. Problém je, že o tyto víza je velký zájem a NZ vláda vydává každý rok pouze 1200 víz. Kvóta je vyčerpaná a na další rok se obnovuje 5.3.2014 takže zaplatit a vyzkoušet to nemůžu. No a protože je o to velký zájem, budou vyprodaný během pár minut po aktualizaci a potom už nebudu mít čas stahovat prohlížeče a tak... Kontakt na ně je pouze telefonicky, netuším kolik by to stálo volat na NZ a taky se moc necítím na vyřizování takových věcí v angličtině a přes telefon, proto to zkouším napřed tady..

iz*
hodnocení

0x

Souhlasím s Vlasatcem, i podle mne to budou minimální nároky. Chcete-li si ale být jist, půjčte si od někoho třeba notebook s nainstalovanými Windows XP (to používá ještě dost lidí). S trochou štěstí (majitel požívá jiný prohlížeč a IE neupgradoval) bude ve Win XP MSIE 6.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]