Jak nedari? Jmeno a heslo v poradku? Vice podrobnosti prosim... doplněno 22.02.14 13:06:
Nemyslím Vaše rodné jméno, které máte v průkazu, ale "Skype jméno", která jste při registraci zadala a kterým byste se měla přihlásit...
doplněno 22.02.14 13:25:
Zkuste obnovu přihlašovacích údajů, zašlou Vám je na Vámi uvedený mail, řeknou Vám Skype-jméno a umožní nastavení nového hesla...
lu*
Heslo je určitě ok, jméno už nevím, co mám zadat. Když jsem vytvářela registraci, tak chtělo jméno, příjmení a pak až e-mail. Když dám přihlásit přes e-mail, přesměruje mě na microsoft, ale odtud zase nemůžu komunikovat.
lu*
to je mi jasný, že tam mám dát skype jméno, ale já tam nic nevyplňovala..si dnes sedím na vedení nejspíš..a ani v potvrzovacím e-mailu nemám uvedeno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.