Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měla bych takovou otázečku. Mám internetový prohlížeč Explorer. Když něco stahuji nebo jsem na nějakém webu, který potřebuje nějaké povolení, píše mi to dole na liště v takovém obdelníčku se žlutým vrškem. Mé kamarádce to píše v angličtině, lze tento jazyk nějak předělat?
Mockrát děkuji za Vaše odpovědi
Myslíš jak se tě ptá kam uložit? Jinak má vše okolo windows v češtině? Vím, že občas dělá anglický win s počeštěním a nahráním špatné jazykové verze programu. Tak buď přehodit v ovládacích panelech celkově jazyk u místního nastavení (oblast a jazyk) a nebo zkusit přeinstalovat explorer s českou mutací.
Ano, kam uložit taky . To by mohlo být, že je potřeba přeinstalovat ten explorer. V ovládacích panelech je totiž nastavená čeština, to jsem hned zkoušela. Každopádněděkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.