Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc. vlozila jsem do pc instal.CD a zvolila pouze opravu instalace a pise mi to :Konzola pro zotavení systemu Microsoft Windows XP.Konzola zajišťuje opravu systemu a funkce obnoveni.Po zadani prikazu EXIT bude konzola pro zotaveni ukoncena a pocitac restartovan.
C:>
Asi to chce po mne nejaky prikaz,protoze 15 minut se nic nepohlo.diky za rady.
C:>
Asi to chce po mne nejaky prikaz,protoze 15 minut se nic nepohlo.diky za rady.
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
praivo*
XPčka nemají "samoopravu" jako mají např. 7, opravují se právě přes Konzolu pro zotavení (Recovery Console).
zirafa*
Dobre,ale co s tou Konzolou.Co ted zadat.Nemůžu prece zadat Exit.to bych jen ukoncila,pocitac se resetne a pojede nadale v te chybě.Vzdyt to pc bylo zticha nic se tam nemohlo opravit.
1x
zirafa*
Dobře,DEkuju MOC. Chapu to správně,ze tedy na zacatku v nabídce místo opravy mohu vybrat přímo instalaci,a pak takto pokračovat dle popisu.
Opravdu nedojde hned zkrajw k prepisu Windows a tim keZTRATE DAT?JE TO PRO MNE VELMI DŮLEŽITÉ, protoze to opravuji jedne paní a nemůžu ji ztratu dat zpusobit.Heste jednou dik moc.I dalším co se snazili pomoct mi.
Opravdu nedojde hned zkrajw k prepisu Windows a tim keZTRATE DAT?JE TO PRO MNE VELMI DŮLEŽITÉ, protoze to opravuji jedne paní a nemůžu ji ztratu dat zpusobit.Heste jednou dik moc.I dalším co se snazili pomoct mi.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]