Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám notebook ACER ASPIRE V3-531G..
Notebook jsem koupil od kolegy ale po přeinstalaci se notebook jen restartuje a to pořád dokola.
Nevíte někdo co s tím?
Paměti vyměněné
HDD také a výsledek stejný..
Zkoušeno WIN7 64bit i WIN8 64 bit.
Někde jsem slyšel že je to nějaká ochrana před neoficiálním systémém,jde s tím něco udělat.?
Možná máte nekompatabilní RAM.. Zkuste vrátit původní paměťové moduly, pokud to pomůže najděte si jiné co budou spolupracovat s vaším ntb.
Měly by mít tyto specifikace:
DDR3 PC3-12800 . CL=11 . Unbuffered . NON-ECC . DDR3-1600 . 1.35V .
Tak to vypadá že 4Gigová Ramka je v háji.
Zajímavé ale je, že notebook do instalace normálně fungoval. Jen s tím, že se nechtěla při hrách spínat externí grafika Nvidia 1GB.
doplněno 23.02.14 10:05:V ntb je 6GB - 2G+4GB
Tak vyřešeno, RAMKY jsou O.K. HDD taky.
Celý problém je slavný UEFI BIOS u ACERU, který nechtěl pustit nelegální kopii WIN.
Za další je třeba instalovat WIN7, který má SP1 jinak tam WIN7 bez SP1 nejde dostat. A naopak osmičky musí být WIN8.0, WIN8.1 tam nešel dostat.
Jen doplním, že se jedná o notebooky ACER SĚRIE V3,V5 atd... Pozor na BIOS byly chybové a jak vám lehne a nemáte recocery partition od novoty,nebo jste ho stihli vyhodit ven..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.