Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahrat video z kamery

Od: marcel* odpovědí: 9 změna:

Mám Pinnacle 14. Ide celkom v pohode, len je tu jeden problém. Nemozem nahrat video z kamery, z miniDV. Kameru mi program ovláda, ale nezobrazuje náhľad a nedá sa spustiť záznam. V Pinnacle 11 mi to nerobí, tam to ide v pohode. Nerozumiem však, prečo mi to nejde v 14 tke. Môže niekto poradiť? Ďakujem

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

1x

Při následujícím postupu to jde? Import Z---Ostatní zařízení----vybrat vstup---- Dole dát video soubory----- spustit.

Objeví se náhled, nebo ce se stane. Nejde to?

doplněno 21.02.14 18:06:

Detekuje-- import z-- připojený vstup v---ostatní?

marcel*
hodnocení

spustím Pinnacle, pripojím kameru, kliknem na import, vyberiem zariadenie ale ďalej sa mi nedá spustiť nahrávanie z kamery do Pinnacle. Viac je v obrázku, ktorý prikladám

Jak nahrat video z kamery
marcel*
hodnocení

Keď dám ostatné zariadenia a vyberem napríklad F , to je druhý HD v mojom PC, kde mám uložené videá, tak to šlape bez problémov. S kamerou je to však horšie. Kameru mi detekuje, ale nedokáže z nej načítať video. V priloženom obrázku vidieť viac

Jak nahrat video z kamery #2
jofa*

Pátrám čím to může být. Chodí to na web canmeru? Dal jsem ukázku, že mně to chodí.

doplněno 21.02.14 22:43:

A máte to všechno nastaveno na kameře, jak je v nápovědě Pinnaclu - import z kamery DV?

Jak nahrat video z kamery #3
marcel*
hodnocení

V kamere by to malo byť v poriadku, lebo v Pinnacle 11 mi to ide v pohode, bez problémov. Len v 14 tke to nedokáže načítať video v kamere. Je to zaujímavé, ale neviem si s tým poradiť, nech skúšam čokoľvek

jofa*

Nemůžu najít kabel mini USB-USB abych to ze své kamery zkusil, jestli tam není nějaká zrada. Zítra.

marcel*
22.02.14 07:16
hodnocení

Ďakujem

jofa*

Tak bohužel, asi Vám víc neporadím kde je chyba. Mojí kamerou Panasonic SD1 nejde do pc přes Pinnacl importovat ( ukládat záznam) přímo video snímané kamerou. Alespoň o tom nevím jak. Pouze sledovat v TV přes HDMI co natáčím na SD kartu v kameře. Potom ztáhnout přes USB do pc, nebo čtečku karet. V kameře mám výstup HDMI a to nijak pro záznam do PC přes Pinnacl nelze. Pokud se mýlím, sám si nechám poradit. Josef.

marcel*
hodnocení

Aj tak Vám ďakujem. V podstate to nejak nevadí, preto že na nahrávanie používam Pinnacle 11 a spracovávať môžem v 14 tke. Len to, že mi vadí, že mám kúpené Pinnacle a nefunguje mi to ako má. Ešte raz ďakujem a zostávam s pozdravom.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]