Zdary Když chci otevřít nějakou zložku (na disku) tak se mi objeví okno s popisem že si musím stáhnout spyware software a spustí se mi internetová stránka fast-viruscanner.com. Mám nainstalované Windows Defender, Nod32, Spyware Terminator. Přes tyto programy jsem zkontroloval PC (všechny disky) a nic. Může mi někdo poradit s vyřešením problému? Dík
Tohle je práce nějakého zákeřného programu. Zkus si dočasně nainstalovat FreeAVG nebo Spyboot a proskenovat systém. free.grisoft.com/... safer-networking.org/... Oba programy si před spuštěním zaktualizuj.
Mam stejny problem.Zlikvidovalo mi to Spybot nejdou stahnout aktualizace Ad-Aware ,SpywareBlaster i McAfee vse bylo nainstal. drive.zkousˇel jsem CCleaner,cwshredder,hijackthis- bez efektu. Na webu ticho nevim co dale
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.