Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šrafovaná výplň v Corelu

Od: terulin odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit, jak nastavit výpln objektu v corelu, prostě aby byla šrafovaná a poté se dala překreslit křivkou, Děkuji, Terčis

Šrafovaná výplň v Corelu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

nástroj výplň - postscriptová výplň (tam si nastavte úhel, četnost atd šrafování) viz obrázek a vyplňte tím objekt. Dál do něj můžete čárat co je libo, ale pokud jste si chtěla hrát přímo s čárami výplně, tak to tedy nějak jednoduše neumím.

Šrafovaná výplň v Corelu #2
Šrafovaná výplň v Corelu #3
terulin
hodnocení

Děkuji, opravdu jste mi moc pomohl :) Nevíte ještě jak nastavit, aby kdž to chci překrýt linií , tak aby ta linie byla jako by na tím šrafováním?

Nejsem u pc, ale hledáte vrstvy. Označený objekt a v menu musíte zvolit vrstvy/přesunout jako první. Něco v tom smyslu. :)
doplněno 02.11.14 20:23:

Doplňuju pro ostatní to posouvání do popředí. Ohledně otázky se změnou barvy netuším, mě to nedělá. Skoro bych to tipnul, že to nezvládá grafická karta - můžete zkusit vyexportovat jako PNG/JPG a zkontrolovat jak to vypadá.

doplněno 02.11.14 20:25:

nebo si to hodně přiblížit a zkontrolovat: CTR + kolečko myši nebo nahoře změnit % zobrazení (úroveň lupy) tak na 3200%.

Šrafovaná výplň v Corelu #4
terulin
hodnocení

děkuji, už jsem to našla :-¨;) Ale mám ještě jeden problém, když mám nějakou linii přes ten šrafovaný objekt, ikdyž je jako první , tak nějak záhadně mění barvu a z čistě černé, v místě kde prochází objektem jakoby do šedé. Nevíte co s tím?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]