Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Číslování stran v libreoffice

Od: consuela* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, byl by někdo tak hodný a poradil mi podrobně jak v libreOfficeWritteru očíslovat stránky tak, aby prvních pět nemělo číslování, pátá měla číslo 5 a od 55 se opět nečíslovalo? Jsem úplně zoufalá a kdokoli se ozve, jistě se domluvíme. Díky moc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

galy
hodnocení

0x

Ahoj mohl bych se zeptat proč to neděláte v Microsoft office? Měli by to být trochu podobný jak v tom :)

hodnocení

0x

LO mám na jiném počítači, takže budu vařit z vody, ale jedno z řešení je rozdělit dokument na oddíly (prvních 5 stránek jeden oddíl, dalších 50 druhý oddíl atd.) a nastavit číslování jen v tom druhém oddílu.

doplněno 20.02.14 12:43:

galy: nejpravděpodobnější důvod asi bude, že nemá MS Office...

galy

Tak to mi asi došlo. Chtěl jsem naznačit, že pokud ví jak to udělat v MS Office tak to bude podobný u i LO.

consuela*
hodnocení

Děkuju za odpověď. Rozdělit na oddíly je jako vložit zalomení stránky?

galy

můžu se zeptat povedlo se vám to?

consuela*

Nepovedlo :( Ještě mi jde soubor otevřít v Open Office Writer- tak případně ho můžu ostránkovat i v tom, ale také na to nemůžu přijít

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]