Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahovaní torrent

Od: dejvid88 odpovědí: 1 změna:

Zdravím, mám dotaz, snad to napíšu správně a vy pochopíte o co jde.

Stahuji hudbu z Torrentu v DVD kvalitě tak aby když to dám do DVD tak aby mi to fungovalo jako když tam dámoriginál DVD jenže já to stáhnu dám Flashku do DVD přehrávače a mám tam videos asi 5x a když kliknu na to první tak ta hudba trvá třeba 15 minut a potom se to vypne a musím zase do menu a dát videos 2. A já bych chtěl aby to prostě fungovalo že to stáhnu a že dám Play a že to bude fungovat jako kdyby tam bylo DVD snad jsem to napsal dobřea nebo snad víte co chci :) děkuji za rady

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Takhle to je na každém DVD, .vob soubory jsou z nějakých historických důvodů dělené po 0.99GB, takže mají tak mezi 20 a 30 minutami každý. Hodilo by se na flashku místo takovéhoto dvd umístit skutečně hudbu, tedy mp3 nebo flac, anebo mít film rovnou v celku, třeba v nějakém tom .avi (tam záleží na tom, jaká videa přehrávař zvládne).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]