Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde spustit bios

Od: maka1 odpovědí: 3 změna:

Nejde spustit bios i přesto, že vím jak, tále jsem ho spouštěl kláveou DELETE, ted mě to protě ignoruje nebo, když pomačkám něco jiného zobrazí se mi "nouzová obrazovka, nouzový režim", tam ale nic nepodělám, musím počkat než to zmizí, vůbec se nemužu pohybovat šipkama. Ještě před chvílí všechno šlo.

MSI k9N ULTRA-2F,skt,AM2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

maka1
hodnocení

mám pocit jakokdyby byl problém u klávesnice, protože na nic neraguje ale jen do doby dokud nenastartuje windows.

hodnocení

0x

Spusť pc a IHNED stiskni a drž buď F11 nebo Delete, dokud se neobjeví BIOS nebo boot menu. (V boot menu je položka Enter Setup) . Zdá se, že nestíháš včas stiknout klávesu.

hodnocení

0x

Nevím, zda já jsem ten pravý na takovouto otázku, ale pokusím se. V takémto případě přece je základní postup resetovat celé nastavení BIOS do defaultního ... a to buď krátkodobým přepnutím příslušného switche nebo také jednoduše vyjmutím knofilíkové baterie CR2032 a po krátké době jejím novým vložením.

Pak si můžete už s nastavením hrát jak je libo - a pokud to zase zatvrdne, tak už určitě víš, v čem jsi to přehnal a celý postup zopakuješ.

Aspoň mě to na desce MSI spolehlivě funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]