Nejste přihlášen/a.
Nejde spustit bios i přesto, že vím jak, tále jsem ho spouštěl kláveou DELETE, ted mě to protě ignoruje nebo, když pomačkám něco jiného zobrazí se mi "nouzová obrazovka, nouzový režim", tam ale nic nepodělám, musím počkat než to zmizí, vůbec se nemužu pohybovat šipkama. Ještě před chvílí všechno šlo.
MSI k9N ULTRA-2F,skt,AM2
Nevím, zda já jsem ten pravý na takovouto otázku, ale pokusím se. V takémto případě přece je základní postup resetovat celé nastavení BIOS do defaultního ... a to buď krátkodobým přepnutím příslušného switche nebo také jednoduše vyjmutím knofilíkové baterie CR2032 a po krátké době jejím novým vložením.
Pak si můžete už s nastavením hrát jak je libo - a pokud to zase zatvrdne, tak už určitě víš, v čem jsi to přehnal a celý postup zopakuješ.
Aspoň mě to na desce MSI spolehlivě funguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.