Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program co mi vypíše sestavu PC

Od: black* odpovědí: 6 změna:

zdravím neznáte program co mi vypíše sestavu? Něco jednoduchého . Jednodužšího než Everest chci se jen podívat co potřebuju na určité hry , co mám dostačujícího atd . Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
19.02.14 22:21
hodnocení

2x

Speccy

black*
hodnocení

Děkuji . Dale se zeptám . přiložím obrázek mé soustavy a taky teploru při hraní . Konkrétně Battlefieldu 3 . Je možné s touto sestavou hrát BF 3 na plné detaily? Tady sou HW ještě od BF3 . Děkuji

battlefield.gamefan.cz/...

Program co mi vypíše sestavu PC
praivo*

Rozjet to na plné detaily ve FullHD podle mne nemáš nšanci.

black*
hodnocení

Kamarád má slabší PC o mnoho má ještě tu starou grafickou kartu .. Nvidia 9800 GT nebo nějak tak se mi zdá . 4GB Ram slabší procesor ted nevím přesně kolik . A hraje hry v lepších detailech než já. Bohužel , nechce mi říct jak to udělal .. Nějak mi to furt nejde do hlavy . Ještě se zeptám používám při hraní program Advanced system care 7 . Hry se hrajou lépe celkem . Ale když jsem se tak díval moc ho nikdo nedoporučuje . Není tedy lepší program? Který to vše nějak optimalizuje aby se lépe hrálo? Děkuji

praivo*

Lepší je lepší HW. Kamarád to asi dělá tak, že má nastavené nižší rozlišení, kdy mu karta utáhne víc efektů.

Pro běžné čištění stačí CCleaner a nějaký slušný antivir.

black*
hodnocení

Koukal jsem na nastavení na jeho počítači u COD 6 . Vše na plno . A vše mu šlo čistě . To neutáhnu ani na mém . Program. U toho programu jsem myslel něco přímo jakože pro hraní . Tam sou nějaké ty programy navíc .Game booster a přímo v advanced je zrychlit počítač . Uvolní paměť Ram . Ale tak děkuji no :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]