Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mám nově nainstalovaný systém vista včetně aktualizací a SP tak se chci zeptat jaký dobrý nástroj pro zálohování pc abych v případě poruchy mohl systém obnovit bez nutnosti zdlouhavé nové instalace systému + všech těch možných aktalizací? Mám v plánu zálohovat na dvouvrstvé DVD tj. asi 8GB zazálohují se i nainstalované ovladače programy a dokumenty?
Prostě abych mohl jednou obnovit systém během řekněme 20min? a né několika hodin
Děkuji za rady
Acronis True Image. Sice placenej soft, ale těch pár korun za tu pohodu stojí, dvouvrstvý DVD asi bude málo, ale není problém vypálit zálohu na více DVD, případně externí HDD.
Člověče, nemůžete zálohovat celý počítač na 8 GB. Vista neumí zálohu sama od sebe, že na to potřebujete program? Nejdříve si vyřeště to médium...
Jakto že to vista neumí? extrawindows.cnews.cz/... umí i jsem se o tom přesvědčil u mě že to tam je a na dvd to taky jde tak to snad potom musí bít použitelný ne?
Ale já netvrdím, že to Visty neumí, já tvrdím opak, že to umí a na to konto se ptám, nač potřebujete speciální program?
no nevím jestli se na visty spolehnout,jinak je mi víceméně jedno jak kopii udělám,duležité je pro mě aby byla v případě nouze funkční
Zálohu udělá sám systém po spuštění zálohovacího procesu. Je nutné mít dostatečnou kapacitu média, podle obsahu souborů. 500-1000 GB. Zálohovat se dá taky na DVD-RW, ale je to opruz... Vista je normální operační systém-sedmičky jsou de facto jejich SP 3. Takže v pohodě.
hm tak to je nanic to bych musel asi vytvorit bitovou kopii abych se vyhnul aktualizacím...takže foto,video,dokumenty budu zálohovat zvlášť no
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.