Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 vs Office 2007

Od: tatik® odpovědí: 3 změna:

Obracím se na plénum s dotazem na Windows office 2007. Do svého počitače jsem si nechal přeinstalovat operační systém z Windows XP na Windows 7. Jak jsem na začátku uvedl jsou v počitači naistalovány office 2007. Po přeistalování operačního systemu nabíhají office poměrně dlouho cca 30s. S původními XP nabíhali řádově asi 4-5 s. ve firmě kde přeinstalaci prováděli mě tvrdí že je to u Windows 7 normální. děkuji Vám předem za odpověď. Tatik.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

začal bych velikostí RAM, pokud je malá, tak Windows si vytvoří další paměť na disku a to je velmi velmi pomalé a vysvětlilo by to dlouhé načítání. Na Win XP 2GB RAM bylo skoro akorát (ač paměti nikdy není dost), ale na Win 7 je to málo...

hodnocení

Děkuji Vám za odpověď, udělal jsem asi chybu , že jsem v dotazu neuvedl informace o hardweru.Hodnoty jsou tyto: Procesor AMD A4 - 3300 APU with Radeom (tm) Graphics 2,5GHz Ram 2,99 GB. Tatik

knifethrower*
hodnocení

0x

Mám Office 2003, plus doinstalovaný Compatibility pack s Office 2007. Absolutní spokojenost. Doporučuji totéž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]