Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny počítačomilce,
mám problém s chatováním. Po přihlášení na chat a vstupu do místnosti sice píšu do řádečku a odesílám co jsem napsala, ale nevidím to na obrazovce a nevidím ani to co mi odepisují ostatní. Co dělám špatně? Někde jsem si něco přenastavila? Poradí někdo? Díky moc
Nikde nepíšeš o jaký chat jde.
Pokud nic nevidíš může se jednat o to, že nemáš oprávění používat určité skripty v počítači (Java).
Chodím na Lide.cz
A jak to oprávnění získám zpět? Vůbec nevím jak by semohlo něco takového zrušit, vždy to fungovalo normálně...
Tak nikdo neví čím to spravit?
Když pak odejdu z místnosti a vracím se do prohlížeče přes šipku až na základní plochu tak při té zpáteční cestě se mi tam to co jsem v chatu napsala zobrazí a můžu přispívat jako vždy. Čím to je? Achjo...
Neuvedete-li dostatek informací, dá se tak akorát věštit z křišťálové koule. Chat už jste doplnila. Jaký používáte prohlížeč? Vyčistila jste cache prohlížeče, restartovala prohlížeč a zkusila to znovu? Vyzkoušela jste chat navštívit s jinými prohlížeči?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.