Nejste přihlášen/a.
zdravim měl jsem doma starší hardisk z notebooku DELL který jsem dal do jiného a na něj jsem nainstaloval nový windows 7 . Zůstal tam Windows OLD . ( Ten starý z DELL ) . Vše je dobře až na jedno . Po 10 minutách se notebook vypne i když je připojen do elektřiny . Ovladače jsem dělal přez Advanced system care verze 7 . Nevíte v čem může být chyba? Nemám třeba vymazat celý HDD a pak nato hodit čistý Windows? Nebo v čem může být chyba? V ovladačích? .. Děkuji moc nevím si už rady . Díky
Zdravím, ano v tom to případě je nejjednodušší a časově nejméně náročné úplné smazání systému a nainstalovat jej znova a jestli se mohu zeptat jaký win. 7 instalujete (32/64bit a verzi?) a jaký os byl na HDD?. Ono hledat příčinu vypínání je příliš zdlouhavé a v některých případech neřešitelné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.