Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde vypálit DVD

Od: york* odpovědí: 3 změna:

Mám v PC uloženo 11 dílů ze seriálu CHALUPÁŘI. Kdysi jsem si všechy vypálila na DVD. Dnes už je ten disk dost obehraný a při přehrávání blbne. Chci to znovu vypálit na nové DVD a přes Nero jsem vypálila zatím jen dva díly, a jak chci vypálit díl další naskoči : tento disk není zapisovatelný. Co se děje, když dva díly tam v pohodě už jsou nahraný a místa je na disku dost? poradíte? díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Když jste vypálila ty první dva díly, neměla jste zatrženou volbu (nebo jste sama zvolila) "uzavřít disk"? Pokud ano, na DVD již nic nepřidáte.

vypalujte všech jedenáct dílů najednou, a i když dáte "uzavřít disk", nic se nestane, všechny díly už tam budou; a i když ještě zbude místo, stějně k chalupářům už asi nebudete nic přidávat (ani to nepůjde z důvodu uzavření disku)

kangaroo*
hodnocení

0x

A nebude nakonec lepší zainvestovat a koupit si nějaký ext. disk nebo dokonce NAS s podporou DLNA. Přehlené používání, vše pěkně pohromadě, nezabírá to tolik místa, cenově přijatelný, žádné přehrabování, stálé připojení k TV-počítači, spolehlivější data možno řešit RAID pro ještě větší bezpečnost. Pro mě CD/DVD zapadlo někdy v roce 2006 a vůbec mi toto nespolehlivé médium nevadí :-D (taky jsem znal lidi co měli doma skoro 3000 DVD a co myslíte, že mají dneska a kolik je to stálo peněz, nervů z nefunkčnosti a pracovního času) :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]