Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otravné připomínání

Od: dedegadlin odpovědí: 2 změna:
McAfee Security, pořád mi to píše kritické oznámení že nemám premiovou nerzi a že si ji mám koupit nejde mi to ani odinstalovat. Jak na to?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Musí jít odinstalovat, při nejhorším v nouzovém režimu. Taky jsem to omylem s něčím nainstaloval do počítače (nedíval jsem se co jsem odsouhlasil při instalaci) a nebyl problém odinstalovat to.

vosikac*
hodnocení

0x

Zkuste:

1. Stáhnout a nainstalovat IObituninstaller: slunecnice.cz/....

2. Pokud nemáte jiný antivirový program, stáhněte (třeba): slunecnice.cz/... , slunecnice.cz/... ... nebo jiný, který bude operačnímu systému a vám vyhovovat.

3. Odpojte zařízení od sítě (internetu) a pomocí IObituninstalleru najít a podle instrukcí odinstalovat McAfree Security.

4. Restartujte zařízení!

5. Případně nainstalujte jiný antivirový program, připojte zařízení k síti (internetu) a pokud si bude antivir přát, nainstalujte aktualizace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]