Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva v tiskárně

Od: koneja® odpovědí: 5 změna:

cartridge-tonery-naplne.c/... chtěl bych se zeptat jestli je to dobrý když to není originál? nebude to vadit té tiskárně

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Stejné náplně používám do tiskárny epson sx 235. Nepoužívám originál a tiskárna mi tiskne bez problému.

hodnocení

a za jak dlouho po objednávce vám to došlo?

jm*

Nebylo to z této stránky, ale z jiné. Objednal jsem ráno a druhý den dopoledne mě to dovezlo PPL. Cena za všechny 4 tonery byla 400 Kč+110 Kč pošta.

galy
hodnocení

0x

Zdravím tiskárna by měla fungovat bez problémů

isteron
hodnocení

0x

Ja tiež používam farby od iných firiem, len ma vždy otravuje tlačiareň upozornením, že to nie je originálna farba. Na krabičke musí byť vyznačený typ vašej tlačiarne. Ale keď stlačím OK tak ide ďalej. Dôležité je aby na toneri bol čip, aby to tlačiareň bez problémov nainštalovala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]