Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pc mi každou chvíli píše upozornění, že nereaguje nějaký skript - pc je díky tomu hodně zasekaný a nedá se na něm vůbec pracovat. Netuším, co mám s tím udělat. Uměl by mi někdo poradit? děkuji
Cituji: Upozornění: zásuvný modul nereaguje
Zásuvný modul Shockwave flash je buď zaneprázdněn nebo přestal reagovat. Nyní můžete modul dokončit nebo počkat, zda se dokončí sám.
Dobrý den, patrně jde o prohlížeč, který toto hlásí u některých "delších" stránek.
Zkuste si vyčistit mezipaměť a cookies v prohlížeči. Pokud to neděláte pravidelně, tak tam bude "nános" a to zpomaluje prohlížení a načítání stránek. Jinak, tato hláška se dá ukončit a stránka by se měla potom načíst. Zdravím!
doplněno 17.02.14 01:38:Prohledejte nastavení prohlížeče a tam bude ta možnost na vyčištění. Pak se budete divit, jak máte rychlý internet.
doplněno 18.02.14 20:05:lp2 - ano, to je ono. Tam se vymaže mezipaměť Firefoxu. Na záložce Soukromí najdete Správce cookies a ty můžete zase odstranit tam. Na ten modul se podívejte do Nástroje a tam Správce doplňků / Zásuvné moduly. Zkuste aktualizaci toho doplňku Shockwawe Flash.
doplněno 19.02.14 08:57:lp2 - máte zprávu ve vnitřní poště. Ale, obecně - co vykazuje chybu, tak odstranit. Firefox si (v jeho nastavení) dobře nastavit a také ho neustále čistit. A doplňků raději méně.
Díky za odpověď, jenže denně dám několikrát - ukončit skript - příště se již neptat a nezobrazovat a stejně mě to pořád dělá. Zkusím se podívat po té mezipaměti a cookies - teď budu za trdlo, ale tohle jsem nikdy nečistila :/ Já jsem ráda, že na pc zvládám základní věci.
A proč mám u všech doplňků dané VŽDY SPUSTIT? Nemám si to předělat na nespouštět nebo spustit na vyžádání? Ale to by nemělo nic na tom, že pc by byl asi pomalý i tak. Teď se mi to s tím skriptem zobrazuje každých cca 5 - 10 minut Nikdy jsme neměli tak zpomalený pc, do toho nám všude vyskakovaly reklamy, aniž bychom na ně klikly, tak sem si na to stáhla program, ale určitě v tom bude něco víc - to nám taky nikdy nedělalo.
A ještě jsem v těch modulech našla:
Doplněk Torntv V6.0 způsobuje bezpečnostní a výkonové problémy - mám ho odebrat nebo zakázat?
Já se v těchto věcech fakt vůbec nevyznám, tak ani nevím, k čemu je ten doplněk Shockwave flash?
A ty cookies mám taky odebrat?
Mám ty moduly celé divné viz foto
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.