Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenovo Y570 kde zapnout Wifi

Od: ivy5® odpovědí: 3 změna:

Na notebooku šlo doma normálně pořád wifi,najednou nejde,nemohla jsem ho někde na notebooku vypnout-ví někdo kde se zapíná na tomto typu?Modem mám už vyměněný tam už svítí,ale na notebooku se wifi sítě dále nezobrazují,tak usuzuji že jsem nerada vypla.

doplněno 16.02.14 22:36:

Wifi již jde.Tlačítko jsem již našla.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a co bylo dříve? Přestala jít "wifina" a byl vyměněn modem nebo byl vyměněn modem a nejde "wifina", resp. proč je nový modem? Je modem správně nastaven? Jsou v NTB znovu načteny dostupné "wifiny" a ta Vaše tam není? Zkuste dotaz upřesnit (a na NTB hledejte tlačítko na vypínání "wifiny"). Zdravím!

doplněno 16.02.14 22:44:

ivy5 - tak, nejdříve dvojí gratulace. Jedna k narozeninám a druhá k nálezu tlačítka na NTB.

To je fajn, že už to zase běží. K Vašemu druhému dotazu si nejsem jistý odpovědí, ale zdá se, že systém po zapnutí PC nebo NTB hledá síťové jednotky, které stejně žádné nemáte.

Někde bude volba, aby to (po zapnutí) OS udělal, ale nevím, kde to vypnout. Bude to asi jen informace a systém potom normálně pracuje dál.

doplněno 17.02.14 00:20:

ivy5 - ta souvislost s tiskárnou je možná. Pokud tisk funguje, tak bych to asi neřešil.

Možná je ta hláška jen při vypnuté tiskárně a při zapnuté již ne, ale to nevím. Jinak, nastavení pro tiskárnu by snad mělo být v Ovládacích panelech a tam asi Tiskárna.

Tam je asi možnost měnit nastavení a chování tiskárny. Možná tam je i nějaká volba, aby OS po startu ověřoval dostupné síťové jednotky (a to by mohla být i ta tiskárna).

hodnocení

díky-Nejdřív přestala ,dcera byla nešťastná že ji to nejde.Dnes byl modem vyměněn,nebyla vidět vůbec žádná dostupná wifina...ale to tlačítko jsem už našla a jde to-přestože mám dnes narozky trápila jsem se tady s tim celý večer až šla celá rodina spát :) ale povedlo se :)

doplněno 16.02.14 22:36:

Ale zeptám se tedy na něco jiného již delší dobu(nevím čím to začalo se mi po zapnutí jak PC tak notebooku objeví v pravym dolním roku hláška Opětovné připojení některých síťových jednotek se nezdařilo-ale pak vše funguje normálně.Nevíte proč?

hodnocení

:) děkuji mooc(jinak netrápila jsem se jen hledáním tlačítka,blblo vše celkově.muselo se řešit s O2 a tisíckrát restartovat,vypínat atd .Mám ale PC bez wifi připojené kabelem a noťas tedy přes wifi a tu hlášku podávají oba-k oboum je připojena tiskárna-k PC zase kabelem k noťasu zase přes Wifi,tak jestli to nemůže mít něco společnégho s tím,protože myslím,že to možná hlásí od doby co mám novou tiskárnu,ale jista si tím nejsem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]